Welkom bij Van de Weerd Uitvaartverzorging

Een uitvaart is een bijzonder persoonlijke gelegenheid. Iedereen heeft er ideeën over en wil een persoonlijke kleur geven aan de eigen uitvaart of die van een geliefde. Van de Weerd Uitvaartzorg denkt hierin graag met u mee. Wij verzorgen de begrafenis of crematie zoals u het graag wilt. 

Bij ons staan uw wensen centraal, zowel voor als na een overlijden. Hierdoor kunt u een rouwceremonie altijd invullen naar uw eigen wensen. Vanaf de achtergrond ontzorgen wij u met bijvoorbeeld verzekeringen, vervoer op de begraafplaats en verkeersbegeleiding.

Graag zetten wij onze jarenlange ervaring in om u en uw familie te begeleiden bij een bijzondere gebeurtenis. 

Wij verzorgen uitvaarten, begrafenissen en crematies in de regio Midden-Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor in Ede staan wij tot uw dienst in onder andere de provincies Gelderland en Utrecht. In de provincie Gelderland: Ede, Bennekom, Wageningen, Lunteren, Barneveld, Scherpenzeel, Wekerom, Otterlo, Harskamp, Hoenderlo, Apeldoorn, Arnhem, Elst, Zetten, Herveld, Opheusden, Kesteren en Lienden. In de provincie Utrecht: Veenendaal, Rhenen, Woudenberg, Amerongen en Elst.

Uitvaartverzorging op maat, gericht op u.