Van de Weerd Uitvaartzorg is al meer dan 60 jaar dienstbaar in Ede en omgeving. Als familiebedrijf staan wij dichtbij de nabestaande. Samen met u een uitvaart verzorgen die naar uw persoonlijke wens en voorkeur verloopt: dat is de kracht van Van de Weerd. Wij denken graag met u mee en helpen u wanneer u door een moeilijke periode heen gaat. We stellen ons graag aan u voor.

Hans van de Weerd, uitvaartzorg, uitvaartleider

Hans van de Weerd

Voorregelingen, wensendocumenten opstellen, advisering, plannen en begeleiden: werkzaamheden waar ik mij dagelijks mee bezig houd. Ik doe graag mijn uiterste best om iedere uitvaart naar uw persoonlijke wensen en beleving vormen. De mogelijkheden van deze tijd zijn eindeloos. Graag help ik u bij het maken van keuzes en besluiten rondom de uitvaart. Samen de uitvaart beleven en begeleiden; dat is de rol die ik graag vervul bij elke uitvaart. U kunt erop vertrouwen dat ik al mijn ervaring van 40 jaar uitvaartbegeleiding zal inzetten om uw wensen te vervullen.

Samen met mijn zus sta ik u bij, maar wij doen het niet alleen. Om ons heen staat een team van 15 mensen dag en nacht klaar voor al uw wensen. 

Zo staan wij dichtbij u…

Foto Geerrette de Bonte - van de Weerd, uitvaartleider, uitvaartzorg

Geerrette de Bonte – van de Weerd

Elke dag zet ik mij vol passie in voor ‘onze’ families. Luisteren naar uw wensen vind ik het belangrijkst. Samen gaan we nadenken over uw wensen. Dan zet ons hele team zich in om uw wensen te vervullen. Zo wandelen we samen de dagen van rouw door. Tranen mogen vloeien, gedachten mogen stromen. Alle ruimte voor uw emoties en gevoelens. Het afscheid van uw dierbare

blijft van u. 

Samen met mijn broer vormen we het dagelijkse bestuur van onze uitvaartzorg. Zowel achter de schermen als naar buiten toe vormen we een warme familie die dag en nacht voor u klaar staat.

Zo staan wij dichtbij u…